EKP-Pekkarinen Ky, Energia- ja Kiinteistöpalvelut

Yrittäjä Hannu Pekkarinen
gsm 0400 756 910
hannu.pekkarinen@
ekp-
pekkarinen.fi

Myymälä
Merilinnunkatu 27
49400 HAMINA

Myymälä avoinna sovittaessa (myös illat ja viikonloput)

 

 

YRITYS

EKP- Pekkarinen Ky on erikoistunut energiapalvelujen tuottamiseen yksityisille asiakkaille ja yrityksille Kaakkois-Suomen alueella. 

    

Yritys toimii tiiviissä yhteistyössä alan johtavien energia-alan yritysten kanssa tarjoten mm. maakaasu- ja sähköliittymiä Haminan Energia Oy:n jakelualueella, sekä maakaasuverkoston ja laitteiden kunnossapitopalveluja.

EKP-Pekkarisen tuotevalikoimiin kuuluu myös Gasum yhtiöihin kuuluvan Gasum Energiapalvelut Oy:n maahantuomat maakaasu- ja nestekaasulaitteet, sekä kaasulaitteisiin liittyvät asennus,  

kunnossapito ja huoltopalvelut keittiöliedestä teollisuuden lämmitysjärjestelmiin asiakkaan toivomassa laajuudessa. 

Sähköttömien vapaa-ajan asuntojen energiaratkaisut toteutamme Sunwind Oy:n ja SW Energia Oy:n tuotevalikoimiin kuuluvilla aurinko,- tuulienergia, sekä kaasutoimisilla laitteilla tarvittaessa avaimet käteen palveluna.

Keväällä 2008 tuotevalikoimaa on laajennettu ja nyt voimme tarjota myös Pohjoismaiden johtavan lämpöpumpputoimittajan Bosch-konserniin kuuluvan  IVT:n koko lämpöpumppuvalikoimaa. IVT-lämpöpumppuja on toimitettu jo noin kolmeensataantuhanteen kohteeseen. Laitemyynnin lisäksi voimme tarjota asiakkaillemme lämpöpumpputoimituksen kokonaispakettina avaimet käteen periaatteella. Asiakkaalle laaditaan tarkka tietokonepohjainen mitoitus- ja lämmityksen vuosikustannuslaskelma, joko asiakkaan tai suunnittelijan antamien tietojen pohjalta ja ohjelma laskee samalla oikean mitoituksen lämpöpumpulle ja lämmönkeruuputkistolle. Tarjouksen teon yhteydessä käydään tutustumassa asennuskohteeseen ja varsinaiset asennustyöt hoidetaan yhteistyökumppaniemme asennuspalveluja tuottavien Aseatek Oy:n, EVSPEC Solutions Toiminimen ja Kymen Vuokrahallit Oy:n, sekä lämpökaivojen tekemiseen erikoistuneiden Uudenmaan Energiakaivot Oy:n ja Rototec Oy:n kanssa. Lämpöpumpputoimituksen voit maksaa halutessasi myös OP pohjolan Rahoituksella jopa 7-vuoden maksuajalla ja parhaimmillaan saat maksettua kk-lyhennykset lähes säästyneillä lämmityskustannuksilla.

 Keväästä 2008 lähtien edustamme myös Kaakkois-Suomen alueella Goodwell jätevesien käsittelylaitteistoja. Goodwell-tuotteet soveltuvat erinomaisesti kohteisiin joissa ei ole mahdollista käyttää kunnallista viemäriverkostoa jätevesien hoitamiseksi. Tarjolla on nykyisiin sakokaivoihin sijoitettavia saneerauspaketteja, jolloin lainsäädännön edellyttämät vedenpuhdistuslaitteet saadaan asennettua nopeasti ja  ilman kaivinkonetöitä uusien määräysten mukaisiksi edulliseen hintaan. Valikoimissamme on myös kokonaan uudet betonirunkoiset puhdistamot. Kysy lisää

Vuonna 2009 suurimmat muutokset toimintaan on ollut nestekaasun ja kaasupullojen ottaminen myyntiin elokuussa ja syyskuun puolessa välissä valmistuneiden  verkkokauppasivujen julkaiseminen internetissä 18.9.2009 ja VARTA-akkujen (autojen starttiakut) edustus joulukuusta 2009 alkaen. Auton akkujen myynti lopetettiin kuitenkin vuoden 2011 loppupuolella, koska meillä ei ollut tarkoituksenmukaisia tiloja, joissa olisi voitu hoitaa sujuvasti myös akkujen asennukset asiakkaiden autoihin vanhojen akkujen tilalle.

Huhtikuussa 2010 vuokrattiin uusi myymälätila kauppakeskus Itäväylästä Haminassa. Entinen Merilinnunkadulla sijaitseva myymälätila jäi edelleen toimintaan varastotilana/varastomyymälänä. Itäväylän myymälätilan avajaiset pidettiin huhtikuussa 2010. Myymälään palkattiin toukokuussa 2011 laitemyyjäksi ja verkkokauppatilausten käsittelijäksi Timo Heikkilä. Myymälän tilat saatiin kaksinkertaistettua syksyllä 2011 kun naapurihuoneistossa toiminut Japi-Matkat muutti pois Itäväylän Kauppakeskuksesta.

Tarvittaessa avustamme asiakasta muiden yritysten palvelutarjonnan hankkimisessa mm. suunnittelutyöhön, sähköasennuksiin ja putkistojen rakentamisen, sekä maanrakennustöihin.

 
Hannu Pekkarinen

yrittäjä

0400 756 910