EKP-Pekkarinen Ky, Energia- ja Kiinteistöpalvelut

Yrittäjä Hannu Pekkarinen
gsm 0400 756 910
hannu.pekkarinen@
ekp-
pekkarinen.fi

Myymälä
Merilinnunkatu 27
49400 HAMINA

Myymälä avoinna sovittaessa (myös illat ja viikonloput)

 

 

Tuulienergialaitteet
  • tuuligeneraattorit (12V ja 24V)
  • erikoisakut
  • laaja oheistuotevalikoima
  • asennus- ja huoltopalvelut

Tuulienergia on käytettävissä ympäri vuoden. Erityisesti avoimessa maastossa, meren rannalla ja tuntureilla tuulienergia on varteenotettava vaihtoehto tai täydennys olemassa oleviin voimaloihin. Kaukana pohjoisessa olevat mökit, sekä mökit joita käytetään myös pimeänä vuodenaikana tarvitsevat lähes poikkeuksetta tuulienergiaa. Ihanteellinen ratkaisu saattaa olla aurinko- ja tuulivoimalan yhdistelmä. Tärkeintä on suunnittella järjestelmät todellisten tarpeiden ja energian kulutuksen mukaan.

Ampair Pacific tuuligeneraattori

Tuotenumero: 549885
Hinta (vuonna 2012): 1 490 € > sisältää akun yhteyteen asennettavan lataussäätimen
Laadukas tuuligeneraattori, joka on myös ammattilaisen valinta.
• Kaksi generaattoria samalla akselilla.
• Herkkä kevyillä tuulilla, mutta kestää kovatkin tuulet.  

Masto ei sisälly hintaan. Valikoimissamme on sorvattuja "adaptereita", joilla Ampair Pacific voidaan asentaa paksuseinämäisen (ulkohalkaisijaltaan noin 48 mm)vesijohtoputken päähän. Myymme adapteria verkkokaupan puolella ja myymälässämme hintaan 60 €

Ampair Pacific tuuligeneraattorin kierrosluku on melko alhainen (suurin teho saadaan nopeudella 1500 kierrosta minuutissa). Suunnittelussa on siten voitu keskittyä myös siipien muotoilun optimointiin. Kuusi leveää vinokulmaan asennettua siipeä takaavat tehokkaan toiminnan myös alhaisilla tuulennopeuksilla. Ampair Pacificin generaattorit ovat hiljaisia kiitos alhaisen kierrosnopeuden, mikä on omiaan myös pidentämään käyttöikää.

   

Ammattilaisten suosima
Suomessa Merivartiosto, Ilmatieteen laitos ja Metsähallitus ovat esimerkkejä viranomaisista, jotka ovat ottaneet käyttöön Ampairin tuotteita. Aluevesirajoillamme olevissa tutkavalvonta-asemissa pyörii tälläkin hetkellä noin 1000 Ampair-tuuligeneraattoria osallistuen turvallisuutemme varmistamiseen.

Tekniset tiedot:

Tyypillinen teho [10 m/s]

100 W

Siipien lukumäärä

Latauksen minimi tuulennopeus

n. 3 m/s

Roottorin halkaisija

915 mm

Paino

18 kg

Mastoputken sisähalkaisija

41 mm

Jännite

12V tai 24 V